| نويسنده |
پيغام |
|
xxxx
|
موضوع پست: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 5 خرداد 89, 02:33 |
|
|
تاريخ عضويت: 22 دی 88, 16:54 پست ها : 134
تشکر کرده: 31 مرتبه
|
جدیدا مبحثی در واحد فنی نمایشگاه بین المللی تهران قانون شده تحت این عنوان که طرح هایی که بوسیله غرفه سازان قرار است ساخته بشود , می بایست توسط یک مهندس ناطر در ستاد برگزاری نمایشگاه مربوطه تایید گردد . این قانون تا جایی پیش رفته است که در نمایشگاه ایران مد امسال هر غرفه ساز باید طرح های خود را ممهور به مهر یک مهنس ناطر دارای صلاحیت و پروانه بکند. این ماجرا زمانی اتفاق می افتد که وقتی ما به دوستان انجمن های صنفی مراجعه کردیم برای راهنمایی ایجاد یک صنف , به ما فرمودند که ما قطعا زیر ساخه درودگران (نجاران ) می شویم. ما بالاخره نفهمیدیم که مهندس ساختمان هستیم یا نجار ؟  نکته قابل توجه این است که شما چند مهندس ناظر سراغ دارید که اصلا با متریال نئوپان آشنایی داشته باشند و از سازه های نئوپانی استفاده کرده باشند  ؟ اصلا آیا مهندس ساختمانی که با نئوپان و تیپو و ... کار کند , کار ساختمانی انجام می دهد ؟ آیا مهندس ناظری که یک غرفه تمام چوب را تایید کند شان پروانه خود را پایین نیاورده ؟ یا به عبارت دیگر در کار دیگری مداخله نکرده ؟ عزیزان واحد فنی می فرمایند که نیاز نیست که غرفه ساز مهندس ناظر داشته باشد , فقط ستاد برگزاری باید مهندس ناظر داشته باشد ... ایا مهندس ناظری در ستاد نمایشگاه های برگزارشده وجود دارد که 10 غرفه ساخته باشد ؟ ...
|
|
 |
|
 |
|
تشکر کنندگان: 2 کاربر انجمن مجازی نمایشگاهیان ایران از xxxx بابت نوشته مفیدش تشکر کرده اند: mahsa26, News
|
 |
| 
|
|
MrExhibition
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 5 خرداد 89, 02:45 |
|
|
تاريخ عضويت: 28 مهر 88, 19:24 پست ها : 143 محل سکونت: St. Petersburg
تشکر کرده: 47 مرتبه
نام شرکت: Aryan International
|
|
فکر کنم این موضوع برای مشورت با دوستان موضوع خوبی باشه ... آیا در آینده برای ساخت غرفه چوبی ( یا دارا vip طبقه دوم ) ما نیازمند به همراه داشتن یک مهندس ناظر خواهیم بود؟ آیا اصولا مربوط دانستن کار غرفه سازی با ساختمان سازی صحیح است ؟
|
|
 |
|
 |
|
تشکر کنندگان: افرادی که در این پست از MrExhibition بابت نوشته مفیدش تشکر کرده اند: News
|
 |
| |
|
News
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 5 خرداد 89, 03:58 |
|
|
تاريخ عضويت: 17 آبان 88, 15:25 پست ها : 191
تشکر کرده: 43 مرتبه
|
|
خوب در مورد این موضوع قبلا هم حرف زدیم ... مشکل در صنف غرفه ساز هاست ! فردا اگر یک قانون دیدین که نقاش غرفه هم باید مهندس عمران باشه و ... به کسی نباید ایراد بگیرید !
_________________ خبرهای جدید نمایشگاههای داخلی و خارجی در انجمن مجازی نمایشگاهیان ایران
|
|
 |
|
 |
| |
|
alitafreshi
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 6 خرداد 89, 10:18 |
|
|
تاريخ عضويت: 8 آذر 88, 21:09 پست ها : 68
تشکر کرده: 26 مرتبه
|
|
الان فکر می کنم بحث اصلی در مورد اتحاد یا عدم اتحاد غرفه سازها نیست ! بحث اینه که یک مهندس ناظر می تونه در مورد سازه های چوبی نظر بده یا نه ؟!
|
|
 |
|
 |
| |
|
eman taha
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 6 خرداد 89, 15:28 |
|
 |
| تا زه وارد |
 |
تاريخ عضويت: 2 خرداد 89, 21:20 پست ها : 1
تشکر کرده: 0 مرتبه
|
|
سلام از نظر بنده چند حالت میتونه داشته باشه حالت اول اینکه خیلی مهندس ناظر بیکار داریم می خواد واسه اونا شغل ایجاد بشود حالت دوم مهندسان ناظر رو با کارهای نجاری بخصوص کار با سازه سبک (نئوپان) آشنا کنند حالت سوم اصلا غرفه های ما استاندارد نیست می خواهند که استانداردش کنند توسط مهندس حالت چهارم اگر قراره سودی هم حاصل بشه از غرفه سازی چرا مهندسین بی نصیب باشن حالت پنجم اینکه هر کسی دوست داره وارد این صنف می شه غرفه نا امن می سازه که به وجود کارشناس نیازه حتما دیگه حالت ششم دستشون واقعا درد نکنه که چنین طرحه خوبی دادن شاید البته شاید این مهندسین هر طرحی رو تایید نکنند تا طراحان ما برای تایید بیشتر تلاش کنند بلکه بتوانیم نمایشگاهها رو به سطح جهانی همچین یخورده نزدیک کنیم حالت هفتم... البته خیلی از این حالت ها می توانیم ذکر کنیم ولی چه کنیم که (آش کشک خالس دیگه) ملتفتین دیگه آرزوی موفقیت می کنم برای همه کسانی که در این عرصه فعالند یا علی (ع)
|
|
 |
|
 |
| |
|
carinou
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 8 خرداد 89, 00:51 |
|
 |
| تا زه وارد |
 |
تاريخ عضويت: 16 آبان 88, 23:19 پست ها : 26 محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 0 مرتبه
نام شرکت: کارینو
تلفن: 09131115478
فکس: 03116673188
|
|
سلام منم با نظر دوستان در مورذ سرگرم کردن آدم های بیکار موافقم البته از نظری میتونه خوب باشه ولی تو نمایشگاه تهران کسی دلش بحال کسی نسوخته شایدم میخوان طرح ها رو ببینن خودشون غرفه بسازن که از ماله ما بهتر باشه
|
|
 |
|
 |
| |
|
mahsa26
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 10 خرداد 89, 11:46 |
|
 |
| تا زه وارد |
 |
تاريخ عضويت: 17 آبان 88, 15:24 پست ها : 26
تشکر کرده: 32 مرتبه
|
مشکل در اینجاست که مهندسی که یک سازه نمایشگاهی رو تایید کنه , در اصل سواد خودش رو زیر سوال برده ! چون سازه نمایشگاهی نه فونداسیون داره و نه به جایی بولت می شه که بخواد استحکام داشته باشه ! مثل اینکه شما بخواین از فردا کسایی که دوچرخه سواری می کنن تصدیق پایه یک داشته باشن  خوب چه بسا کسانی باشن که تصدیق پایه یک داشته باشن , ولی دوچرخه سواری هم بلد نباشن !
|
|
 |
|
 |
| |
|
xxxx
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 10 خرداد 89, 00:06 |
|
|
تاريخ عضويت: 22 دی 88, 16:54 پست ها : 134
تشکر کرده: 31 مرتبه
|
خوب اگه در تهران غرفه ساخته باشید , حتما در جریان هستید که ما از طرح غرفه یک نسخه به برگزارکننده محترم تحویل می دهیم و یک نسخه هم برای واحد فنی نمایشگاه می رود ... پس برای اینکه طرح ما کپی برداری شود دیگر نیازی به این نیست که یک مهنس ناظر باشد ... یعنی بحث سر این است که هر غرفه ساز یک مهندس ناظر داشته باشد ... یعنی فردا که شما تشریف آوردید تهران باید طرح های شما را یک مهندس ناظر امضا کرده باشد .
|
|
 |
|
 |
| |
|
alitafreshi
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 14 خرداد 89, 23:30 |
|
|
تاريخ عضويت: 8 آذر 88, 21:09 پست ها : 68
تشکر کرده: 26 مرتبه
|
خوب به نظر من کاملا مشخصه که نمایشگاه داره به چه سمتی میره ! شما یک نگاه به سایت زیر بکنید تا بفهمید چه خبره http://www.scoiranfair.ir/Main/index.aspxغرفه سازی توسط غرفه سازان برای نمایشگاه بین المللی تهران چه سودی داره آخه ؟ سود زمانی هست که همه مشارکت کنندگان تا خلال دندون کارشون رو از شرکت تعاونی نمایشگاه تهیه کنن  , نه ؟ منم اگه جای سیستم های تصمیم گیرنده بودم همین کارها رو می کردم ... شرط می بندم این دوستان شبها خواب نمایشگاهی رو می بینن که هیچ غرفه سازی در آن صورت نگیره و همه غرفه ها پنل باشه , اونهم پنلی که خود نمایشگاه ببنده  به نظر من تنها راه مقاومت اینه که تلاش کنیم که نمایشگاه ها از مکان نمایشگاه بین المللی تهران خارج بشه , مانند نمایشگاه پلیس که رفت مصلا ... حتی باید بعضی از نمایشگاه ها بره خارج از تهران تا عزیزان متوجه بشن که قایقی رو دارن سوراخ می کنن که خودشون درونش نشستن !
|
|
 |
|
 |
| |
|
News
|
موضوع پست: Re: مهندس ناظر یا اوستای نجار ! ارسال شده در: 22 خرداد 89, 12:40 |
|
|
تاريخ عضويت: 17 آبان 88, 15:25 پست ها : 191
تشکر کرده: 43 مرتبه
|
به نظر من خيلي هم اين داستان در كار ما دخيل نيست ! تا اين لحظه قوانين نمايشگاه بيشتر به سود نجارهايي بوده كه كارگاه داشتن ! اما ايا غرفه سازها تونستن از اين ماجرا استفاده كنن ؟ نه ؟ بايد بگرديم دليل اينكه چرا غرفه سازها با اندازه نجارها از اين ماجرا استفاده نكردن رو پيدا كنيم ولي به نظر من مي شه از همين شرايط موجود هم براي بالا بردن قيمت ها استفاده كرد!
_________________ خبرهای جدید نمایشگاههای داخلی و خارجی در انجمن مجازی نمایشگاهیان ایران
|
|
 |
|
 |
| |
|